Znamo da ćete imati puno planova da istražite svoje mesto „uskoro“. Slično tome, takođe možemo osetiti vaše pomešane emocije anksioznosti i uzbuđenja zbog vašeg preseljenja u Beogradu. Iako ste pametno odabrali našu agenciju za selidbe u Beograd Jeftine selidbe Beograd, postoje određene stvari koje treba obaviti pre i posle vašeg selidbenog dana. Hajde da pogledamo.

PROVERITE I REZERVIŠITE

Pre nego što se dogovorite sa svojim ljudima iz selidbene kompanije, temeljito proverite njihove politike, pravila i propise. Naročito je važna provera polise osiguranja kompanije. Ovo će omogućiti bezbedno prebacivanje i takođe izbeći nepotrebne gnjavaže.

Pogledajte da li kompanija pruža sve usluge koje su vam potrebne i takođe nadgledajte da li imaju odgovarajuću polisu osiguranja. U ovom trenutku možete da proverite i sa prijateljima i komšijama koji su nedavno izvršili promenu. Traženje agencije za selidbe kao što su Jeftine elidbe Beograd prilagođenih kupcima takođe je još jedna obaveza koju treba obaviti pre prebacivanja.

OČI NA KALENDARU

Određivanje datuma za vašu selidbu igra presudnu ulogu. Ovo ima direktnu vezu u određivanju vaše selidbe cena. Dakle, pametno birajte datume. Izbegavajte selidbe tokom vikenda, državnih praznika, festivalskih dana, dugih vikenda, odmora i drugih dana koji imaju veliku potražnju za kolima.

Međutim, kretanje sredinom nedelje ili tokom manje zahtevnih dana smanjiće troškove prebacivanja.

DOBRA KOMUNIKACIJA

Na dan preseljenja u Beogradu, ponovo proverite da li će kompanija pružati sve usluge za koje ste se odlučili. Iako kompanija ne zahteva vaše učešće u procesu osiguranja, budite sigurni da ste toga svesni.

Takođe, na dan preseljenja, vozaču potvrdite mesto i novu lokaciju.

UPRAVLJAJTE SVOJIM PREDMETIMA

Ili ste se odlučili za spakovanje stvari sami ili ili će ih pakovati iz agencije za selidbe treba da spakuje vaše stvari, organizovanje svih vaših domaćinstava smanjiće zabune tokom raspakiranja. Na primer, možete razdvojiti svoja domaćinstva u široke kategorije kao što su kuhinjski predmeti, odeća, osetljivi predmeti itd. Podelom i obeležavanjem sačuvaćete svog pokretača od zabune i na taj način vaše stvari neće biti oštećene.

POTREBNE USLUGE TOKOM SELIDBE BEOGRAD

Postoji širok spektar usluga koje nude pakeri i prevoznici. Uvek ostanite na sigurnijoj strani koristeći usluge kućnih ljubimaca ako imate kućne ljubimce kod kuće. Biće premešteni u zatvoreno i bezbednije okruženje. Takođe, ako posedujete vrt na terasi ili pregršt sadnica, možete se odlučiti za uslugu prebacivanja biljaka. Znajući prirodu istih, stručnjaci će ih bezbedno premestiti. Ako imate delikatnije predmete, možete se odlučiti za posebne usluge pakovanja. Tim će, u okviru ove usluge, spakovati vaše predmete koristeći mehuriće, dodatni karton, drvene kutije itd.

Usluge takođe uključuju prebacivanje vaših vozila u stanju bez oštećenja. Ako pravite poslovni pomak, usluge se nude u skladu s tim.

PAKOVANJE I RASPAKOVANJE NAKON SELIDBE

Nakon slanja predmeta, pustite da radnici iz agencije za selidbe raspakuje sve vaše predmete. Do trenutka kada je preporučljivo, morate imati kontrolnu listu svih isporučenih predmeta. Koristeći ovo, možete lako označiti sve predmete koji se raspakuju i saznati nedostajuće predmete.

Takođe je važno odmah proveriti da li u domaćinstvu ima štete. U slučaju da utvrdite da je prouzrokovana šteta, možete je kliknuti što je pre moguće i prijaviti svom pakeru. Ako predmet spada u polisu osiguranja, možete i da ga potražite.

PROVERA ELEKTRONSKIH UREĐAJA

Jednom kada se predmeti raspakuju i preurede, uverite se da je sve pronašlo svoje pravo mesto. Proverite da li su sve veze ispravno date. Elektronske predmete posebno treba pažljivo proveravati. Zajedno sa njima proverite da li je sav demontirani nameštaj pravilno postavljen.

Ekran ako su svi cevni priključci dati pravilno. Ako nije, odmah pozovite lokalne vodoinstalatere i popravite ih.

Uskoro prebacivanje? Imamo vas. Registrujte se za Sulekha i povežite se sa stručnjacima za pakovanje i premještanje u vašem području.