Jedna od trenutno najpopularnijih zemalja za medjunarodne selidbe je Nemačka. Sigurno glavnu ulogu igra i podatak da je Nemačka najrazvijenija zemlja Evrope i jedan od osnivača Evropske unije. Četvrta je zemlja u svetu, što znači da je visok životni standard, industrija je razvijena, a svakome ko je vredan pružaju se razne poslovne mogućnosti. Mi smo najčešće radili selidbe medicinskih radnika u Nemačku.

U Nemačkoj je jedna desetina stanovništva stranci, procenjuje se da ima bar oko pola milona naših državljana. Selidbe u Nemačku su počele još davnih 50 setih godina prošlog veka. Zat sada imamo i veliki broj povratnika, a potrebe za selidbe u Nemačku, ali i selidbe iz Nemačke.

Selidbe Nemačka obuhvataju:

Diplomatske selidbe – Pored naše ambasade u Berlinu, naša diplomatsko-konzularna predstavništva se nalaze u Hamburgu, Štutgartu, Dizeldorfu, Minhenu i Franfurtu. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa našim Ministarstvom spoljnih poslova, do sada smo obavili na stotine selidbi Nemačka. Kod ovih selidbi vršimo prevoz naših službenika koji odlaze na rad u ambasadu ili konzulat, prevoz njihovih porodica, kao i transport njihovog nameštaja i pokućstva;
Privatne selidbe – prevoz lica i transport nameštaja, instrumenata, antikviteta, kućnih ljubimaca, osoba sa invaliditetom, automobila itd;
Poslovne selidbe – transport svih komponenti vaše firme ili preduzeća (računarska oprema, kancelarijski nameštaj, solarijumi, bankomati, medicinski aparati, mašine i sve druge komponente).
Selidbe Nemačka radimo u sve gradove ove države: Berlin, Štutgart, Hamburg, Hanover, Minhen, Franfurt, Štutgart, Majnc itd. Naša agencija je klijentima na raspolaganju 365 dana u godini.

Prevoz lica i transport robe obavljamo našim modernim, klimatizovanim, udobnim i opremljenim kombi vozilima i kamionima, kojima upravljaju iskusni i profesionalni vozači sa znanjem stranog jezika.

Imajući u vidu različite zakonske propise za transport robe koji postoje u Nemačkoj, za naše klijente pribavljamo svu prateću dokumentaciju potrebnu za prevoz u inostranstvo i carinjenje robe i na taj način im štedimo vreme i obezbeđujemo efikasan transport.

U skladu sa potrebama klijenata, selidbe Nemačka obavljamo na dva načina: po sistemu ,,od vrata do vrata” (preuzimamo pošiljku na transport i odvozimo je na željenu lokaciju) i ,,ključ u ruke” (obavljamo kompletnu pripremu i organizaciju selidbe, pakovanje, zaštitu, demontažu, utovar, istovar, montažu i raspakivanje pošiljke).

Možete nas kontaktirati u svako doba dana a mi ćemo učiniti sve da postanete jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.